Info om städdagen

Hej alla medlemmar!

Här kommer en liten påminnelse om att städdagen, den 29/10 kl 11.00, närmar sig. Lite matnyttig info om dagen:

  • Det kommer att finnas en container för att slänga skräp i under hela helgen.
  • Alla som deltar kommer att ansvara för sin egen trappuppgång, därför hoppas vi att så många som möjligt från varje port kan vara med.
  • Var noga med att plocka undan och ta bort allt som står i uppgångar och utanför källarförråd. Detta är av säkerhetsskäl och efter den senaste brandronden uppmärksammades att flera medlemmar har allt från dörrmattor till bänkar och krukor i trappuppgångarna. Det är inte tillåtet att förvara saker i trappuppgångarna eller utanför lägenhetsdörrar/källarförråden/gångarna. Notera att det som står kvar på städdagen kommer att slängas. Vänligen ta bort det du önskar spara!
  • Vi vill önska alla grannar välkomna förbi på en kaffe och pratstund, det är en städdag, men det är framför allt en dag för alla grannar 🙂

Om ni har frågor om städdagen, vänligen kontakta styrelsen.

FYI: Vår grannförening Brf Zinken drabbades för en tid sedan av brand i ett av deras garage. Därav har de fått hyra platser på trottoarer, gräsmattor osv av oss. Saneringsarbetet kommer att pågå i ca 4 månader.

Vi ses på städdagen!

Med vänlig hälsning, styrelsen