Städdag och kort info!

Hej alla medlemmar!

Nedan följer kort info:

  • Dags att boka in höstens städdag. Lördagen den 29/10 kl 11.00 ser vi att så många som möjligt hjälper till! Mer information kommer närmare städdagen.
  • Vi har en välskött förening som gått ekonomiskt bra de senaste åren. I början av 2022 amorterade föreningen ett av lånen och är numera en av de minst belånade bostadsrättsföreningarna i Stockholm med 2Mkr i lån. Detta innebär en belåning på 558kr/kvm av bostadsrättsyta (4814kr/kvm i Stockholms kommun). Dock vill vi bara påminna om att alla bör göra vad man kan för att hålla energiförbrukningen nere. Varmvatten-, värme- och elkostnaderna skenar i hela landet och det känns märkbart även i våra fakturor från leverantörer. Ytterligare saker att tänka på är att använda ordentliga (inte överfulla) soppåsar som knyts väl. Detta för att undvika stopp i sopnedkasten och därmed en del kostnader, ett mindre stopp i sopnedkast kostar oss alla runt en tusenlapp.
  • Behöver du extra nycklar? Om du behöver en extra uppsättning nycklar kan du vända dig till Corells lås på Pilgatan 23 på Kungsholmen, tel. 086518232
  • Vi har för närvarande lite strul med styrelsemailen, svarstiden är därför något längre tills detta är åtgärdat.

Vänliga hälsningar från Styrelsen

Jurga, Thomas, Lo, Louise, Max, Johan, Hans