Byte av bredband!

Vi har bytt teleoperatör från Ownit till Bahnhof och planerat byte skulle ske den 1 mars men har skett idag. Det är anledningen till att vissa av er kan ha upplevt problem med internet under dagen. Bytet har skett för att det ska vara snabbare än det tidigare bredbandet.

Det ni behöver göra för att registrera er på Bahnhof är följande:

Öppna upp ert internet så att ni får upp att ni kan registrera er (se bild nedan). Sedan finns samtliga adresser och lgh nummer (som finns på era respektive fakturor). Välj din adress och lgh nummer och tryck sedan på registrera. Sedan kan ni behöva starta om routern alternativt vänta i ca 10 minuter innan det ska fungera som vanligt.

Som sagt, bytet var tänkt att genomföras i mars men det blev av någon anledning idag, och det är anledningen till att vi inte gått ut med informationen tidigare! Tack för förståelsen!

Mvh Styrelsen