Fel på torktumlare – reparatör på g

En av våra torktumlare i tvättstugan fungerar inte. Den är felanmäld och reparatören kommer idag måndag den 14:e februari. Om maskinerna i tvättstugan går sönder kan du vända dig direkt till sbc och göra en felanmälan.

Du ska registrera din felanmälan på www.sbc.se/felanmälan eller kontakta kundtjänst 0771- 722 722 på vardagar 07.00-21.00. En felanmälan kan du också göra genom SBC:s app: SBC Vår Brf.

Berätta för styrelsen när du gör en felanmälan. styrelsen@krukomakaren1.se

Tappat bort din faktura? Kontakta SBC

Vår förening är ansluten till sbc, Sveriges BostadsrättsCentrum AB. De kan hjälpa dig till exempel med att få tag i en borttappad faktura eller göra en felanmälan. SBC hittar du på www.sbc.se eller genom att ladda ner appen: SBC Vår Brf.

Vill du hjälpa till i vår bostadsrättsförening? Hör av dig till styrelsen@krukomakaren1.se