Ludd och brand, hobby och sand, och så årsstämman!

Som ni alla vet så har vi utfört bulleråtgärder i tvättstugan, framförallt runt torktumlarna. Det inte så snyggt ut just nu, men vi hoppas kunna fixa till det när bullermätningen är avklarad. Under arbetet med torktumlarna har det framkommit att vi har mycket problem med att luddet inte tas ur torktumlarna efter användning. Vi vill därför påminna alla medlemmar om att tömma ludd-luckan efter användning. 

Vi har gjort en brandskyddsrond i alla hus. Tyvärr är det flera medlemmar som förvarar möbler, mattor och liknande utanför sina ytterdörrar. Dessa måste omgående tas bort då de utgör hinder vid eventuell brand samt att de också är en ökad brandrisk. Vi kommer utföra brandrond 4 gånger om året för att kontinuerligt följa upp våra flyktvägar, kolla brandvarnare samt få bort bråte och annat som kan leda till brand. Tack för visad förståelse för att skapa ett så tryggt boende för alla.

Vi tittar på att göra om en av lokalerna som vi har i föreningen till ett gemensamt hobbyrum. Om du är intresserad av att hjälpa till att inreda eller ge förslag på vad som behövs i rummet, så får du gärna maila styrelsen. Vi sätter er i kontakt med hobbyrumsgruppen.

Även om vi nu hoppas att vintern är slut så finns det fortfarande en risk för att halkan tillfälligt ska komma tillbaka. Det finns sand i sandboxarna som vi själva kan sanda med om det blir halt.

Boka in datum för årsstämman redan nu 31/5 kl 18.00. Vi återkommer med rapporter, dagordning och motioner när det närmar sig. Har du som boende något du vill ta upp/motion så maila styrelsen senast 22/4.