Äntligen städdag :-)

Lördagen den 23:e april är det städdag i föreningen. Då är det dags att göra fint både ute och i gemensamma utrymmen inomhus. Dessutom får vi tillgång till en container som vi kan fylla med skräp och sopor. Men ingen städning utan fika, så det ska vi i styrelsen också fixa. Passa på att träffa dina grannar! Styrelsen återkommer med mer information.

Stora sopsäckar kräver anmälan
Ibland blir det mycket sopor. Jättemycket. Då kan man behöva storsopsäckar för att kunna ta hand om allt skräp. Men under senare tid har allt fler storsopsäckar samlats på vår gata. Det står t ex storsopsäckar vid gaveln av hus nr 53 och pallar utanför hus nr 61 . De som äger dessa storsopsäckar måste ta bort dem med detsamma. Den som behöver använda storsopsäckar ska anmäla detta i förväg till styrelsen.

Ibland är det fest – men inte kul för alla
Tänk på att följa våra trivselregler. Ska du ha fest, tänk på dina grannar och sätt upp en lapp som talar om när festen ska äga rum, när den beräknas börja och sluta samt ditt telefonnummer dina grannar kan kontakta dig på. Respektera eventuella önskemål om volym på musik och annat behöver justeras under kvällen. Det är inte tillåtet att spela hög musik eller på annat sätt störa sina grannar mellan kl 22 – 07.