Bokning av tvätttider

Hej alla medlemmar!

Styrelsen har på senaste tid fått in en del frågor gällande bokning av tvättid, bokningscylindrar mm. Vi är igång med att se över bokningssystemet och eventuellt byta ut det nuvarande till ett digitalt system. På grund av detta kommer inga nya nycklar eller cylindrar att ges ut då vi hoppas ha detta på plats så snart som möjligt.

Tills vidare önskar vi därmed att alla medlemmar har överseende med detta och respekterar dem som bokar tider med lappar eller dyl.

Vänlig påminnelse; Just nu har det nog inte undgått något vad gäller de höga elpriserna och vi vill bara uppmana och påminna alla medlemmar om att göra vad man kan för att försöka bidra så gott det går genom att hålla nere energiförbrukningen.

Om frågor finns, tveka inte att maila styrelsen.

Vi önskar alla en fortsatt trevlig kväll!