Hej från nya styrelsen

Hej alla medlemmar!

Hoppas att alla har haft en skön sommar och njuter av sensommarvärmen. Precis innan semestrarna drog igång bildades den nya styrelsen som består av både gamla och nya ansikten. Den nya styrelsen är omvalda Thomas Reims och Jurga Götlund samt nyvalda Johan Haag, Max Andresson, Hans Nihlén, Lo Bjurulf och Louise Edman.

Vi har många olika och roliga projekt inom föreningen och under sommaren har fokus legat på överlämning och vidarearbete med mycket av det som den tidigare styrelsen drivit. Information kommer att komma löpande under hösten gällande projekt, städdagar mm.

Om frågor skulle uppstå, maila till styrelsen@krukomakaren1.se

Och en sak till…

Ytterligare ett planerat avbrott för fjärrvärme kommer att ske mellan 30/8 kl 21:00 till 31/8 05:00.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Hälsningar Styrelsen