Medlemsbrev #2 2020

Hej!

Städdagen är bestämd till den 8 november. Vi samlas vid port 62 klockan 10.00 och gör det fint både i de allmänna utrymmena och utomhus. Container kommer att finnas för att slänga saker (dock ej kemikalier och elektronik).

Vi söker intresserade som vill delta i utetrivselgruppen för att utveckla vår utemiljö kring husen. Under årsmötet var det flera som anmälde intresse för att arbeta med dessa frågor och nu är det dags för träff. Intresserad kan komma till platsen nedanför tvättstugan den 13 oktober klockan 18:00 eller anmäla sitt intresse via mail till anders.wiberg@awkon.se eller via telefon 076-774 60 95.

En ny styrelse för föreningen valdes på årsmötet den 30 juni. Här nedan kan du se en lista på årets styrelse. Vill du komma i kontakt med styrelsen så gör du det enklast genom att maila till styrelsen@krukomakaren1.se.

Elinor Feuer59Ordförande
Frederick Mungai51Fastighet/Teknik
Helena Wickman51Fastighet/Teknik
Peter Danielsson53Ekonomi
Disa Norén59Kommunikation
Anders Wiberg57Andrahandsuthyrning/Parkering
Jenny Bäckman63Ledamot

Vi ses på städdagen!

Hälsningar,
Styrelsen